plaagdier beheersing HACCP behandeling logboek

Voor bedrijven

Op het gebied van plaagdierbeheersing kan ik bedrijven alles uit handen nemen, inclusief een beheersplan/bestrijdingsplan in het kader van HACCP. Een digitaal logboek geeft u inzicht in behandeling en voortgang. 

preventie plaagdier beheersing

Preventie

Voorkomen is beter dan genezen. Schot Plaagdierbeheersing inventariseert en denkt met u mee in het opstellen van een professioneel plaagdierbeheersplan dat voldoet aan de normen.. 

beheer plaagdieren periodiek controle

Beheersing

Als er al overlast van een plaagdier is helpen wij u graag met doeltreffende beheersing hiervan. Bij de uitvoering houden we logboeken bij van alle periodieke controles, zodat we resultaten zichtbaar maken en waar nodig kunnen bijsturen.

advies plaagdier beheersing

Advies

Vanuit onze kennis en ervaring adviseren we u graag in de meest effectieve aanpak van plaagdieren. Uiteraard is dit vrijblijvend en bepaald u zelf het aantal bezoeken of behandelingen. 

Plan van aanpak

Schot Plaagdierbeheersing heeft de nodige kennis en ervaring in huis om u (preventief) doeltreffend te helpen bij de beheersing van plaagdieren. De aanpak gaat altijd volgens een bewezen methode en zoeken naar maatwerk voor de overlast in úw situatie, welk plaagdier het ook is. Benieuwd? 

Neem contact op

schot plaagdierbeheersing doetinchem
plaagdier beheersing doetinchem bedrijven

Last van andere plaagdieren?