Kruipende insecten

De aanwezigheid van kruipende insecten is erg vervelend. Ze geven een onhygienisch gevoel en kunnen veel overlast veroorzaken. Daarnaast is er ook het risico van besmetting doormiddel van uitwerpselen, eitjes of vellen. Preventieve maatregelen en tijdig ingrijpen is belangrijk om een plaag te voorkomen. 

Papiervisjes bestrijding doetinchem

Papiervisjes

Papiervisjes zijn een veel voorkomend probleem in huis of een bedrijf. Een enkel papiervisje kan vaak door u zelf worden bestreden, wanneer er meer overlast is dient een professional te worden ingeschakeld. Papiervisjes komen het vaakst voor in een warme omgeving waar de luchtvochtigheid hoog is. 

Mieren bestrijding doetinchem

Mieren

Bij een mierenplaag in huis kan er naast lokaasgel ook gebruik gemaakt worden van insecticide. De insecticide wordt dan op bepaalde plekken gespoten. Na de behandeling dient u voor minimaal twee uur uw woning te verlaten. 

Kevers bestrijding doetinchem

Kevers

Kevers planten zich snel voort en kunnen in grotere aantallen dan verwacht aanwezig zijn. Door de vier levenscycli van een kever is het belangrijk dat deze op professionele wijze wordt bestreden. We kunnen de kever het best zo snel mogelijk bestrijden, voordat deze tot een ware plaag uitgroeien.

Kakkerlakken bestrijding doetinchem

Kakkerlakken

Kakkerlakken zijn zeer snelle insecten die enigszins lijken op kevers. In Nederland komt de Duitse kakkerlak het meeste voor. Kakkerlakken zijn geen moeilijke eters en eten alles wat de mens achterlaat. Ze houden van hoge temperaturen en een hoge vochtigheidsgraad.

Plan van aanpak

Schot Plaagdierbeheersing heeft de nodige kennis en ervaring in huis om u (preventief) doeltreffend te helpen bij de bestrijden van ongedierte. De aanpak gaat altijd volgens een bewezen methode. We zoeken altijd naar de oplossing voor úw situatie, welk ongedierte het ook is. Benieuwd?

Neem contact op

Schot plaagdierbeheersing doetinchem
ongedierte bestrijding doetinchem

Last van ander ongedierte?