knaagdieren bestrijding doetinchem

Knaagdieren

Knaagdieren vestigen zich graag op plaatsen waar mensen samenkomen of waar goederen opgeslagen worden. Ze vinden hier warme beschutte plekken en uiteraard veel voedsel. Ze beschadigen goederen, brengen ziekten in huis en besmetten drinkwater of voeding. 

muizen bestrijding doetinchem

Muizen

Muizen in huis kunnen voor veel ellende zorgen. Stankoverlast, geluidsoverlast en knaagschade aan kabels en meubilair zijn bekende voorbeelden. Ook hygiene is een punt van zorg. Woningen moeten beschermd worden tegen muizen. Als ze eenmaal in huis zitten, dan is bestrijding het laatste redmiddel. 

mollen bestrijding doetinchem

Mollen

Een mol is een veel voorkomend plaagdier en kan voor heel wat problemen zorgen. Mollen graven gemakkelijk een heel gangennetwerk op uw buitenterrein en zorgen hiermee voor heel wat instabiliteit. Daarnaast vernielt de mol planten, bloemen en bekabeling (buitenverlichting) die op zijn weg liggen. 

ratten bestrijding doetinchem

Ratten

Ratten laten zich overal in Nederland zien. Ze houden zich vooral op in de rioolstelsels, maar laten zich soms ook zien op straat, op bedrijventerreinen, in de tuin of zelfs in huis of op de werkplek. 

Zodra ratten gesignaleerd worden dienen er direct adequate maatregelen getroffen te worden.

Plan van aanpak

Schot Plaagdierbeheersing heeft de nodige kennis en ervaring in huis om u (preventief) doeltreffend te helpen bij de bestrijden van ongedierte. De aanpak gaat altijd volgens een bewezen methode. We zoeken altijd naar de oplossing voor úw situatie, welk ongedierte het ook is. Benieuwd?

Neem contact op

schot plaagdierbeheersing doetinchem
ongedierte bestrijding doetinchem

Last van ander ongedierte?