Bijtende insecten

Bijtende insecten kunnen een vervelend probleem vormen in uw omgeving. Ze zijn dan wel niet direct schadelijk voor de gezondheid maar kunnen wel erg veel overlast veroorzaken. Als niet wordt ingegrepen kan het uitgroeien tot een plaag met alle gevolgen van dien. Voorkomen is van groot belang.

wantsen bestrijding doetinchem

Wantsen

Een bedwants gaat niet vanzelf wegen veroorzaakt beetplekken omdat ze van uw bloed leven. Een bedwants is heel klein en moeten door een professional worden bestreden om er vanaf te kunnen komen. 

vlooien bestrijding doetinchem

Vlooien

De kattenvlo is het meest voorkomend in het land en kan voor zowel mens als dier tot overlast zijn. Dit komt omdat ze proefbeten maken, vaak in de benen. Om de vlo uit huis te krijgen dient uw huisdier behandeld te worden, maar ook uw huis. Dit kunnen wij met een oppervlakte behandeling voor u  doen.

Plan van aanpak

Schot Plaagdierbeheersing heeft de nodige kennis en ervaring in huis om u (preventief) doeltreffend te helpen bij de bestrijden van ongedierte. De aanpak gaat altijd volgens een bewezen methode. We zoeken altijd naar de oplossing voor úw situatie, welk ongedierte het ook is. Benieuwd?

Neem contact op

schot plaagdierbeheersing doetinchem
ongedierte bestrijding doetinchem

Last van ander ongedierte?