Vliegende insecten

Vliegende insecten kunnen overal voorkomen, met name in het voor- en najaar. Hoewel wespen veel voorkomen zien we in de praktijk ook vaak vliegen, motten en fruitvliegjes. 

Muggen bestrijding doetinchem

Muggen

Je kunt voorkomen dat je last van muggen hebt, door goed aan weringsmaatregelen te werken. Ik kan u hier over adviseren, tevens heb ik ook middelen om ze te bestrijden of in te dammen.

Wespen bestrijding doetinchem

Wespen ( ACTIE )

Een wespennest kunt u herkennen aan papier-achtige wanden met een grootte van rond de 30 cm. Één nest kan wel duizend wespen bevatten. Worden de wespen gestoord, dan ontstaat er mogelijk een zwerm die in de aanval gaat.
Actie: De bestrijding van één wespennest voeren we dit jaar uit voor € 70,- inclusief garantie. 

Aanvullende informatie wespenbestrijding

Aanvullend informatie wespenbestrijding

  • Inspectie- en voorrijkosten: € 45,-
  • Buiten Doetinchem geldt een toeslag van €10 (boven 20km: per 5 km €5,- extra)
  • Weekendtoeslag (vrijdag vanaf 19u en zaterdag: €20,-)
  • Zondag alleen in noodgevallen
  • Clausule gevaar: het komt voor dat een wespennest zich op een moeilijk bereikbare plek bevind. Ik kan dan proberen deze te bereiken met ladder of bijv via een dakraam. Echter klim ik niet op daken. Wanneer er een specifiek geval is, waar ik niet bij kan, zal er een hoogwerker gehuurd moeten worden, de kosten hiervan zijn voor u of u ziet af van de bestrijding, in dat geval bereken ik voorrij- en inspectiekosten van €30,-.

In alle gevallen zal ik met u bespreken wat de beste aanpak is in uw situatie. 

Plan van aanpak

Schot Plaagdierbeheersing heeft de nodige kennis en ervaring in huis om u (preventief) doeltreffend te helpen bij de bestrijden van ongedierte. De aanpak gaat altijd volgens een bewezen methode. We zoeken altijd naar de oplossing voor úw situatie, welk ongedierte het ook is. Benieuwd?

Neem contact op

Schot plaagdierbeheersing doetinchem
Ongedierte bestrijding doetinchem

Last van ander ongedierte?